SON DAKİKA



Haber > Spor > Agresif bir takım yaratacağız

Agresif bir takım yaratacağız

17 Şubat 2014 Pazartesi - 09:04




Çaykur Rizespor’da teknik direktörlüğe getirilen Uğur Tütüneker, ileride baskı kuran, saldıran bir takım oluşturacaklarını açıkladı.





Mehmet Cengiz Tesisleri’nde kulüp yöneticileri Ekrem Yüce, Ömer Faruk Ofluoğlu ve Mustafa Baltacı ile takım kaptanı Florin Cernat’la birlikte basın toplantısı düzenleyen Çaykur Rizespor’un yeni teknik patron Uğur Tütüneker, kimseyi mahcup etmeyeceklerini söyledi. Tütüneker, "Kendi tarzım var ve takımı bu tarzda oynatmaya çalışacağım. İleride baskı kuran agresif futbolu severim. Bu takımı da bu yolda oturtursak güzel günler bizim olur" dedi. Çaykur Rizespor’un 15 haftadır kazanamadığını ancak Gaziantepspor maçı ile aradığı morali bulduğunu ifade eden Tütüneker, şunları söyledi: "Bizim için her puan önemli. Önümüzde Bursaspor maçı var. Bu maçta da iyi mücadele edeceğiz. Oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Biz de diğer takımlar da iyi oynadığımız maçları kazanamadığımız dönemler oldu. Çaykur Rizespor için eksik olan buydu." Süper Lig’in zor olduğunu vurgulayan Tütüneker, "Çaykur Rizespor’un ligde ilk yılı. İnşallah takımı azıcık daha yukarılara tırmandırmak istiyoruz. Ligde 12 haftamız kaldı. Sadece bu kalan haftalara odaklanacağız. 12 maç çok önemli. Bu maçları tek tek düşüneceğiz. Kendi mantalitemizi takımın üzerine oturtursak güzel olacak" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap