SON DAKİKA



Haber > Spor > Ahmet Çakar beraat etti: Attığı tweet olay oldu!

Ahmet Çakar beraat etti: Attığı tweet olay oldu!

07 Mayıs 2024 Salı - 15:49




TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Eski hakem Ahmet Çakar'a açtığı davanın ilk duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görüldü. Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar açılan davada beraat etti.





Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye 'Bylockçu ve yalancı' dediği için yargılandığı davada beraat ettiğini açıkladı.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görülen dava ardından, X platformunda yaptığı paylaşımda Çakar, Büyükekşi'ye ithamını yenileyerek, "Şimdi tekrar haykırıyorum: “Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın!” dedi.

Çakar, davadan bir gün önce ise Büyükekşi'yi mahkemeye çağırmış ve "Mehmet Büyükekşi, yüreğin yetiyorsa sen de yarın mahkemeye gel ve karşıma çık. Hakim karşısında suratına soracağım" demişti.   

AHMET ÇAKAR'IN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIM:

"Eveeeeet. Yer: İstanbul Çağlayan Adliyesi, saat 10:10. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye “Bylockçu ve yalancı” dediğim için, çıktığım mahkemenin ilk duruşmasında beraat ettim.   


Şimdi tekrar haykırıyorum: “Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın!”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap