SON DAKİKA



Haber > Spor > Akademi’de terfi heyecanı

Akademi’de terfi heyecanı

19 Haziran 2024 Çarşamba - 16:55




Akademi Karate Spor Kulübü’nde 2024 yılı 2. dönem kuşak terfi sınavları yapıldı. Sınava katılan 80 sporcu, başarılı olarak kuşak atladı





TRABZON’UN Akademi Karate Spor Kulübü’nde terfi heyecanı yaşandı. Siyah kuşak 6. Dan 5. Kademe Milli Antrenörü Ali Cora tarafından Akademi Spor Kulübü’nün spor salonunda yapılan kuşak terfi sınavına 80 sporcu katıldı. Heyecan dolu bir atmosferde geçen sınav sonucunda, bir üst kuşağa terfi etmeye hak kazanan tüm sporcular, büyük bir mutluluk yaşadılar. Sporcuların yanı sıra aileler de terfi sınavına büyük ilgi göstererek çocuklarının başarılarına canlı şahitlik yaptılar.

AKADEMİ Karate Spor Kulübü Başkanı Av. Cengiz Han Cora yaptığı açıklamada, “Haftanın 6 günü 3 seans antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor. Sporcularımız 4 ayda bir kuşak sınavına girip başarılı olanlar bir üst kuşağa geçiyorlar. Oldukça sıkı çalışıyorlar. Sınava katılan sporcularımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Antrenör Ali Cora ise, “Sınavımızı büyük azim ve heyecanla kulübümüzde gerçekleştirdik. Tüm sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.

EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap