SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay: "Gitgeller yaşıyoruz!"

Akçay: "Gitgeller yaşıyoruz!"

17 Ocak 2014 Cuma - 09:10




Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Avrupa Kupası'nda çeyrek ya da yarı final arasında gitgeller yaşadıklarını, bunu başardıkları takdirde öne





Savunmaya değer veren bir teknik adam olduğunu ifade eden Akçay, "Kazanamıyorsan kaybetme anlayışı sürekli var olacak. Morinho da Lucescu da bunu yapıyor. Dünyada bu düşünceyi savunan ve uygulayan belirli seviyede teknik adamlar var" dedi. Akçay, Trabzonspor'da teknik direktörlük yapması konusunda şunları söyledi: “Trabzonlu olup, Trabzon’da yaşayıp antrenörlük yapan her insanın bu noktayı hayal etmesi kaçınılmaz gibi geliyor bana. Benim için de önemli bir noktaydı. Sürpriz oldu diyebilirim.” Akçay, lig ve Avrupa hedefleri konusunda ise “İlk 6 arasında olabilirsek bu yıl için kendimizi başarılı sayabiliriz. Avrupa serüveninde Juventus’u geçersek önemli bir eşik olarak kabul edilebilir. Avrupa Kupası’nda çeyrek ya da yarı final arasında gitgeller yaşıyoruz. Bunu başarırsak önemli bir çıkış olur” diye konuştu. Duygusal fırtınalar yaşanıyor Futbolu tercih etmesiyle ilgili de görüş bildiren Akçay, şöyle devam etti: “Özellikle kendi yöresinde insanın benimsenmesi zordur. Zaman zaman biz de teknik heyet olarak Trabzonlu olmamıza rağmen Trabzon’un geneli tarafından kabul ve saygı görmediğimizi fark ettiğimizde ister istemez birtakım üzüntüler ve duygusal fırtınalar yaşanıyor. Başka bir şehirde doğup gelseydik daha mı avantajlı olurduk diye kendi kendimize sorduğumuz olmuyor değil. Atomu parçalamaktan daha zor bir direnç yaratıyor ön yargılar.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap