SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay maçın ardından neler dedi?

Akçay maçın ardından neler dedi?

27 Şubat 2016 Cumartesi - 21:22




por Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, evinde Osmanlıspor ile karşılaştı.





Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi Osmanlıspor 2-1'lik skorla kazandı. Osmanlıspor'a galibiyeti getiren goller, 40. ve 51. dakikalarda Rusescu'dan geldi. Bordo-mavililerin tek sayısını ise 47. dakikada Sefa Yılmaz kaydetti. Maçın ardından konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, “Kendini daha haksızlığa uğramış bir atmosferde Trabzonspor’a karşı oynadık. Herkes Trabzonspor’un yanında ama biz karşısında gibi gözüktük. İlk dakikadan itibaren Trabzonspor takımı biraz ofansif anlayışla oyuna başladı öyle bitirmeye çalıştı. Defansif anlamda ki eksikliklerinden biz faydalanmaya çalıştık. Biz cömertçe harcadık. Skor 6 veya 2-2’de bitebilirdi. Biz ofansif düşünceyle oynayan 2 parçaya bölünmüş Trabzonspor’a karşı biz de zaman zaman ona uyum göstererek hovardaca harcadık. Trabzonspor bazı konularda bizim önümüzü açtılar. Bize çok şans verdiler. Biz bunları kullanamadık. Ofansif anlamda paslarda problem yaşadık. Bu bize pahalıya mal olabilirdi. Kendimizi daha rahat hissediyoruz” dedi.

Gelen soru üzerine Trabzonspor’un durumunu da değerlendiren Akçay, “Sıkıntıları var. Camia olarak şöyle sözler söyleyebiliriz. Kendi küllerinden doğabilir. Bu camiayı şirin sözlerle camiayı biraz uyutmak gibi geliyor. Sorun var. Bir kere dediğim gibi sanal alemde herkes antrenör. Trabzonlu.. Yönetim biraz daha sağ duyulu. Futbolcularla ilgili sağ duyu halinde toparlaması gerekiyor. Kaptana çok büyük iş düşüyor. Bana göre söylenenleri dinlemeden gerçeklerle ilgili takımdaşlığın ortaya çıkması ve defansif anlamda bir anlayışın gelişmesi lazım. Futboluna sadece bir tarafı yok. Futbolun iki tarafı var. Hatta üç tarafı var. İkinci topların alınması da bu da bir taktik. Trabzonspor için inşallah iyisini dilemekten başka bir şey gelmez. Buradan ekmek yedik. Burada akıl verenlere bakmak yerine Trabzonspor kendi aklını üretmeli” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap