SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Arsin'de korkutan kaza: Kamyonet toprak kayması sonucu yuvarlandı

Arsin'de korkutan kaza: Kamyonet toprak kayması sonucu yuvarlandı

06 Ağustos 2024 Salı - 09:20




Arsin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aşırı yağışlar sonucu oluşan heyelan ve su baskınlarına karşı vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için çaba gösterdiği sırada üzücü bir iş kazası meydana geldi. Toprak kayması sonucu bir kamyonet kontrolden çıkarak yuvarlandı.





Kaza, ekiplerin yol çalışması yaptığı esnada gerçekleşti. Ani toprak kayması sonucu kamyonet şoförü aracı kontrol edemeyerek yoldan çıktı ve yaklaşık 5 metre yuvarlandı. Kamyonet kullanılamaz hale geldi. Olay yerine hızla intikal eden kurtarma ekipleri, araç içindeki personele müdahale etti. Şoför, kontrol amaçlı olarak Araklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlardan alınan bilgiye göre, şoför kazayı ufak tefek sıyırıklarla atlattı.

BAŞKAN BİLGİN: EKİPLERİMİZİN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, “Ekiplerimizin güvenliği bizim için her şeyden önemlidir. Kısıtlı imkânlarımız ile vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek adına sahada bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte tüm özverimiz ve gayretimizle çalışıyoruz. Yaşanan bu kaza bizleri cidden çok üzdü. Ekip arkadaşlarımızın verdiği emeği ve gayreti biliyoruz. Çok şükür şoför kardeşimiz kazayı hiçbir yara almadan atlattı. Personelimize acil şifalar diliyorum,” dedi.



Benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı bildirildi. Arsin Belediyesi, çalışanlarının güvenliği için her türlü önlemi almaya devam edeceğini vurguladı.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap