SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay'ın yerine o konuştu

Akçay'ın yerine o konuştu

29 Aralık 2013 Pazar - 18:35




Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay soyunma odasında geçirdiği küçük çaplı mide spazmı nedeniyle basın toplantısına katılmadı.





Mustafa Akçay’ın yerine basın toplantısına çıkan Hami Mandıralı şu açıklamaları yaptı: "Hocamıza ve maç içerisinde gol attığı pozisyonda sakatlanan Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 2013 yılının bizim için iyi geçtiğini düşünüyorum. Kendi adımıza gösterdiğimiz performans bizi mutlu etti diyebilirim. Kısıtlı kadromuza rağmen hem Avrupa’da hem ligde iyi gidiyoruz. Tüm mesaimizi bunun için harcadık. Bu akşamla ilgili de şunu söyleyebilirim. Oyuncularımız özverili oynadı. Kazanma adına her şeyi yaptılar. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bizi sevenlere ve yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetle yeni yıla huzurlu bir şekilde gireceğimizi düşünüyoruz. Bu vesileyle herkesin yeni yılını da kutluyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap