SON DAKİKA



Haber > Spor > Ali Sinan Gayla’dan Kariyerine Dair Açıklamalar! Kimdir? Hedefleri Neler?

Ali Sinan Gayla’dan Kariyerine Dair Açıklamalar! Kimdir? Hedefleri Neler?

19 Nisan 2023 Çarşamba - 11:48




Ali Sinan Gayla’dan Kariyerine Dair Açıklamalar! Kimdir? Hedefleri Neler?





TFF 3.LİG 3.Grup’ta zirve mücadelesi veren Kepez Belediyespor’un golcü oyuncusu Ali Sinan Gayla hem takımın mevcut durumu hem de kendi kariyeri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gayla, bu sezon mutlaka şampiyon olmak istediklerini vurgulayarak kendisinin ve aynı zamanda takım arkadaşlarının sezon sonu için tek odak noktasının kupa kaldırmak olduğunu belirtti. Başarılı futbolcu bu sezon forma giydiği 28 maçta 9 gol atarak takımına katkı sağladı.

Hedef şampiyonluk ve mutlak başarı olunca maçların yanı sıra antrenmanların bile keyifli geçtiğini söyleyen 27 yaşındaki futbolcu, “İşimiz sadece 90 dakikadan ibaret değil, formasını terlettiğimiz takımın taraftarından, yönetimine ve personeline kadar gösterdiğimiz performansla mutlu etmek istiyoruz. Güzel bir uyum yakalayınca başarı geliyor. Güzel bir sezon geçiriyoruz ve bu sezonu mutlu sonla taçlandırmak istiyoruz.”

 

Kariyeri ile ilgili de paylaşımlarda bulunan Ali Sinan Gayla, “Şu anki hedefim takımımla bir üst lige çıkmak. Sürekli kendimi geliştirmek ve gollerime devam etmek istiyorum. Zaten hücum oyuncusu olunca çalışmalarınız karşılığı goller ve asistler ile sonuçlanmalı. Bende sahada çalışmalarımın karşılığını skora yansıtabilmek istiyorum. Bu anlamda ne kadar başarılı olursam kariyerimde o şekilde ivme kazanacaktır, beni destekleyen herkese de bu nedenle teşekkür ederim. Bu mücadeleyi verirken destek görmek de çok önemli.”

 


Ali Sinan Gayla Kimdir?

25 Ocak 1996’da Tokat’ta dünyaya gelen Ali Sinan Gayla, Ankara’da yaşıyor. Yaşamını sürdürdüğü Ankara’da Şekerspor Altyapısı ile futbola başlayan Gayla, kısa sürede hocaları tarafından parmak ile gösterilen bir isim haline gelerek Şekerspor’un A Takımı’na yükseldi ve oradan da Ankara’nın en önemli ekiplerinden Ankaragücü’ne transfer oldu. Futbol yaşamına küçük yaşlarda Ankara’nın önemli kulüplerinden birinde devam eden Gayla, tecrübe kazanması için Gölbaşıspor’a kiralandı. Kiralık olarak Tarsus İdmanyurdu ve Muğlaspor gibi takımlarda forma giyen başarılı futbolcunun ilk transferi ise 2018 yılında gerçekleşti.

 

Golcü futbolcu 2018 yılında Trabzon temsilcilerinden Ofspor ile sözleşme imzaladı. Bergama, Erzin, İskenderun, Osmaniyespor ve Karaman gibi birçok takımda forma giyen Gayla şu anda da Kepez Belediyespor’da şampiyonluk mücadelesi veriyor.

27 yaşındaki futbolcu mesleğinden son derece keyif alıyor, öte yandan giyim tarzı ile de ön plana çıkan futbolcu, moda konusunda da oldukça beğeni alıyor ve takip ediliyor. Maçlar ve antrenman programları dışında kendine ayırdığı zamanlarda yüzmeye gitmek, seyahat etmek ve fotoğraf çekmekten keyif alıyor. Sosyal medya hesabından özellikle işi ve özel hayatı ile ilgili paylaşımlar yapmayı ihmal etmeyen başarılı ismin @alisinangaylaa adındaki hesabında 35 binden fazla takipçisi bulunuyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap