SON DAKİKA



Haber > Spor > Altay, Çağdaş Atan ile son anda anlaşamadı

Altay, Çağdaş Atan ile son anda anlaşamadı

14 Ocak 2022 Cuma - 18:05




İmza töreni için Altay'da yapılan hazırlıklar iptal edilirken, Ekmekçioğlu’nun teknik direktörlük Yalçın Koşukavak’la görüşme yaptığı ve anlaşmaya yakın oldukları öğrenildi





Mustafa Denizli sonrasında teknik direktörlük için Çağdaş Atan ile anlaşan Altay’da son anda pürüz çıkınca imza töreni iptal edildi. Altay'ın teknik direktörlük Yalçın Koşukavak’la görüşme yaptığı ve anlaşmaya yakın oldukları öğrenildi.

Süper Lig’de alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yolları ayıran Altay’da göreve Çağdaş Atan’ı getirmeye hazırlanan yönetim, yaklaşık 4 saatlik görüşmenin ardından genç teknik adamla anlaşma sağlayamadı.

Yazılı bir açıklama yapan Çağdaş Atan, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun daveti üzerine İzmir’e geldiğini ifade ederek,

“Ekibimle beraber bir sunum yaptık, oynatmak istediğimiz futbolu ve projelerimizi anlattık. Ancak ne yazık ki kulübün şartları, hayalini kurduğumuz değişiklikleri yapmaya uygun değil” diyerek anlaşmaya varamadıklarını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap