SON DAKİKA



Haber > Spor > Ankara'da oynasınlar!

Ankara'da oynasınlar!

26 Mayıs 2015 Salı - 10:36








"Kerem Yavuz" dendi mi, herhalde Trabzon'da onu tanımayan yok. Genç nesil hariç! Müthiş renkli bir kişiliği vardır. Aynı zamanda olağan espritüeldir. Dün telefonla aradı bizi Kerem Yavuz. Bir ricada bulundu. "Rican nedir?" diye sorduk kendisine.
 Bakın neymiş Kerem Yavuz'un ricası: "Faruk abimiz düdük çaldı, bütün eski futbolcular toplandı. Tabi burada birkaç ismi tenzih ediyorum, toplanmanın nedenini şöyle açıkladı: Eski futbolcular, 'Proje Yavuz Selim'i kurtarma projesiydi, ondan gittik' diyorlarmış. Bizler de inandık, Yavuz Selim'i kurtardık he mi? Tamam o zaman kupayı da kurtaralım, yine Faruk abimizin düdüğüyle Ankara'da bütün herkes toplansın, orada bir maç yapılsın, çalınan kupayı geri alıp getirsinler. O zaman alkışlayalım onları! Evet, kupayı bekliyoruz Özak ve onun peşinden gidenlerden." Kerem Yavuz bam teline bastı. Mutlaka söylediklerinden dolayı eleştiri alacaktır. Gerçi Kerem Yavuz eleştirilere alışıktır, onun için sorun olmaz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap