SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalya çıkış maçımız olacak!

Antalya çıkış maçımız olacak!

15 Ekim 2016 Cumartesi - 10:43




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Antalyaspor maçıyla birlikte üzerlerindeki şanssızlığı atacaklarını söyledi.





Spor Toto Süper Lig’de pazartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da bütün hesaplar üç puan üzerine yapılıyor. Ligde son 3 maçını kaybeden Atmaca Antalya deplasmanında çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Üst üste alınan yenilgileri Antalya deplasmanında telafi edeceğiz. Uzun süredir dış sahada kazanamıyoruz. Bu baskıyı kırmak için bu maç büyük önem taşıyor. Alacağımız bir galibiyetle çıkışa geçeceğiz. Bu anlamda Antalyaspor maçı çıkış maçımız olacak” dedi. Lige verilen milli arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Karaman, “Ara eksiklerimizi gidermemiz anlamında çok iyi oldu. Sürekli gelişim gösteren genç bir takımız. Üst sıralara çıkmak için bir galibiyet serisi yakalamamız lazım. Önümüzde zorlu bir fikstür var. Üst üste oynayacağımız 5 maç var. Bu süreci en iyi şekilde tamamlayarak ligdeki rotamızı çizmek istiyoruz. Bu anlamda Antalyaspor maçıyla birlikte bu periyoda iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap