SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalya'ya bileniyorlar

Antalya'ya bileniyorlar

05 Ekim 2016 Çarşamba - 14:26




Beşiktaş maçının ardından üç gün izin yapan ÇAYKUR Rizesporlu futbolcular bugün Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.






ÇAYKUR Rizespor lige verilen bir haftalık aranın ardından deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-mavili ekip, Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretindeki idmana tam kadro olarak çıktı. Futbolcular üç günlük aranın ardından çıktıkları sabah idmanında ter çalışması yaptı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaman, çok önemli bir maç kaybettiklerini belirterek, “Beşiktaş maçı önemli bir maçtı. Uzatma dakikalarında yedeğimiz gol ile mağlup olduk. Puan açısından çok önemli bir maçtı. Galip gelseydik ligdeki 5 puanlı takımlar arasında yer alacaktık. Önümüzde Antalya ile başlayacak dört haftalık maç takvimini iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Buna en güzel cevap da iyi bir seri yakalamak olacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap