SON DAKİKA



Haber > Spor > Arap baharı!

Arap baharı!

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 09:11




Trabzonspor, Waris, Yatabare ve Constant gibi oyunculara kulüp bulmak için Arap ülkelerine temsilci gönderdi.





Bir taraftan yeni sezon kadrosunu oluşturmaya çalışan Trabzonspor kulübü bir taraftan da kadroda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkarmanın yollarını arıyor. Geçtiğimiz sezon elde kalan oyunculara para vererek gönderen Bordo-Mavililer, bu sezon aynı hataları yapmamak için işi sıkı tutarken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Genel Menajer Serhat Altıncı’yı bu konuda görevlendirdi. Altıncı Katar’a giderek satılık listesindeki oyuncuları pazarlamaya başladı.

Uzun bir süredir Arap ülkelerinde temaslarda bulunan Altıncı’nın Arap prensi ile yakın dost olduğu ve onun sayesinde Yatabare, Waris ve Constant’ı bu ülkelere satmaya çalıştığı ileri sürüldü. Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamayan ve sürekli sakatlık yaşayan futbolculardan Bordo-Mavili kulübün en az 13 milyon Euro gibi bir kazanç sağlamayı düşündüğü öğrenildi. Yatabare’ye 4, Waris’e 6 ve Constant’a da 3 milyon Euro bonservis bedeli biçildiği kaydedildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap