SON DAKİKA



Haber > Spor > Arcan Aktürk " Bu bir memleket meselesi"

Arcan Aktürk " Bu bir memleket meselesi"

05 Eylül 2023 Salı - 10:47




Ünye 1957 takım kaptanı Arcan Aktürk, hedefini şampiyonluk olarak açıkladı, iddialı sözler söyledi.





ORDU’NUN incisi Ünye, bu sezon futbolda yeni bir devrim gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Yeni bir yönetimle hedefini 3’üncü Lig olarak koyan Ünye 1957 Spor’un takım kaptanı Arcan Aktürk de tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Arcan Aktürk, “Sabırlı olursak bizi güzel günler bekliyor. Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı Ünye 1957 Spor un lige katılması adına maddi manevi her türlü desteği veriyor. Yeni yönetimimiz el birliği ile çalışıp, takımın tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Bizler de bu şehrin çocukları olarak gerekeni yapacağız ve Ünye 1957 Spor’u hak ettiği 3’üncü Lig’e çıkaracağız” dedi.

TAKIMDA yer alan oyuncuların tamamına yakınının şehrin çocukları olduğunu söyleyen deneyimli isim, şampiyonluğu memleket meselesi olarak gördüklerini dile getirdi. Arcan, “Ünye ilçesi tek yürek olmuş durumda. Hepimiz aynı şeyi söylüyor ve istiyoruz. Bu takımı şampiyon yapmak için biz sahada, yönetimimiz masada, taraftarımız ise tribünde gerekeni yapacak. Bu artık bir memleket meselesi. Dönüşü olmayan bir yola girdik, başaracağız” diye konuştu. Kariyerinde Ünye 1957 Spor'a üçüncü kez geri dönen 1996 doğumlu on numara, geçen sezon Ünye G.Birliği ve Korgan’da 16 maça çıkıp, 20 gol kaydetti. HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap