SON DAKİKA



Haber > Spor > Ardeşenspor'da Çevik dönemi

Ardeşenspor'da Çevik dönemi

10 Mayıs 2014 Cumartesi - 11:18




BAL’da mücadele eden Rize temsilcisi yeni sezonda Oktay Çevik’e emanet edildi. İlk iş olarak Murat Hacıoğlu ile anlaşıldı.





Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Ardeşenspor flaş bir adım atarak Oktay Çevik'i antrenörlüğe getirdi. Yeni takımıyla 3.Lig’e çıkmak istediklerini belirten Çevik, "Memleketime bir borcum vardı. Borcumu ödemeye geliyorum. Ardeşen’i ayağa kaldıracağız. Geleceğim ve borcumu ödeyeceğim. Ardeşenspor’u 3. Lig’e çıkartmak istiyorum" dedi. İlk olarak Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor formalarını giymiş Murat Hacıoğlu ile anlaşma sağladıklarını belirten Çevik, "Çok iyi bir kadro kuracağız. Sıfırdan bir ekiple yola çıkacağız. İlk olarak Murat Hacıoğlu ile anlaştık. Mehmet Narin ve kaleci Selçuk Görmüş de listemizdeki oyuncular. Ardeşen’e futbol heyecanını gerçek anlamda tattıracağız" ifadelerini kullandı. Çevik, Ardeşenspor Başkanı Mehmet Çırakoğlu’nun teklifi ve heyecanı karşısında memleketinin takımını çalıştırmayı kabul ettiğini kaydederek, "Bu sezon 2. Lig takımlarından ciddi teklifler almama rağmen, başkanın heyecanı ve memleketime olan vefa borcum ağır bastı. Yardımcı hocamız, takımı şampiyon eden İsmail Payal ve yine kaleci hocamız Tahir Aksoy olacak" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap