A+ A-
Yorum
10

Arsinspor 3.Lig'i bekliyor

Yayın Tarihi: 01.05.2017 - 10:38 | Güncelleme Tarihi: 01.05.2017 - 10:37
Mardin 47 Sporlu oyuncunun penaltı sonrasında tribünlere yaptığı hareketle saha karıştı. Sarı-Siyahlı kaleci Ercan’ın burnu iki yerden kırıldı. Hakem

İYİ BAŞLADILAR

3.
Lig’e Yükselme Play-Off karşılaşmasında Arsinspor Mardin 47 mücadelesi penaltı atışları sırasında tatil edildi. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Arsinspor etkili başladı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısına da arzulu giren Arsinspor 52.dakikada Abdul Rezzak Omar’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. 81.dakikada kalesinde beklemediği bir gol gören Arsinspor, kalan sürede öne geçme fırsatlarından yararlanamadı ve maçın normal süresini 1-1 tamamladı.

GOLÜ ATTI HAREKET ÇEKTİ

Uzatma dakikalarının her iki yarısında da gol sesi çıkmayınca mücadele penaltılara gitti. Mardin 47 ilk penaltıyı gole çeviremezken Arsinspor ise 5. penaltıdan yararlanamadı ve seri penaltılara gidildi. 8. penaltı için topun başına geçen Mardin 47 Sporlu vuruşu gole çevirdikten sonra Arsinspor tribünlerine el kol hareketi yaptı. Bu davranışa Sarı-Siyahlı oyuncular tepki gösterince Mardin 47 Spor kenar yönetimi ve kulübü Arsinsporlu oyunculara fiili saldırıda bulundu.

KALECİYİ DARP ETTİLER

Bu sırada iki takım futbolcuları arasında kavga yaşandı. Kavga sonrasında burada önlem için bulunan Çevik Kuvvet polisi sahaya girerek oyuncuları ayırdı. Çıkan kargaşada Arsinspor’un kalecisi Ercan Mardin 47 Spor oyuncuları tarafından darp edildi. Sarı-Siyahlı kaleci Ercan’ın aldığı darbeler sonucunda burnunun iki yerden kırıldığı tespit edilirken maçın hakemi oyuncunun maça devam edemeyeceği kararıyla karşılaşmayı tatil etti.

SÖZ ŞİMDİ FEDERASYON’DA

Arsinspor ile Mardin 47 Spor arasında oynanan ve maçın hakemi tarafından tatil edilen maçın sonucuna ilişkin kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek. Bugün veya yarın bir karar beklenirken kararda hakem raporu büyük önem taşıyor. Federasyonun gerekli izlenimleri yaptıktan sonra maçı Arsinspor lehine 3-0 hükmetmesi bekleniyor. Maçın penaltı atışlarıyla devam edebileceği de gelen bilgiler arasında.