SON DAKİKA



Haber > Spor > Arsinspor'un gardı düştü

Arsinspor'un gardı düştü

16 Eylül 2015 Çarşamba - 09:17




Sarı-Siyahlı ekibin Başkanı Yaşar Küçük, “İkinci yarının başında geri düştük. Beraberlik golümüzü hakem vermedi. Eksik kalınca moralimiz bozuldu. Oyun





Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Arsinspor, geride bıraktığımız haftayı puansız kapatırken, Başkan Yaşar Küçük böyle bir yenilgiyi beklemediklerini ifade etti. Başkan Küçük, “Sıcak bir havada oynanan müsabakada istemediğimiz bir yenilgi aldık. Nedenlerini araştırıyoruz. Ancak bu mağlubiyete takılıp kalmadan ve moral bozmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi. Maçın hakemi Mustafa Murat Oğuz’un da kararlarının yanlış olduğunu belirten Başkan Küçük, “İlk yarı 0-0 bitti. Bir topumuz direkten döndü. İkinci yarının başında bir gol yedik. Ardından gol bulmamıza rağmen maçın hakemi bu golü vermedi. Gardımız düştü. Oyundan düştük. Ardı ardına gelen goller sonrasında sahadan istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık” dedi. Arsinspor Başkanı Yaşar Küçük, Cizre’yi mağlup ederek sahalarındaki yenilmezlik serisini sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Küçük, “Kendi evimizdeki iki maçtan galibiyetle ayrıldık. Hafta sonu Cizre’yi konuk edeceğiz. Bu mücadeleden üç puan çıkartıp, evimizdeki yenilmezlik serisini devam ettirmeyi arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap