A+ A-
Yorum
10

Artvin’in Sultanları

Yayın Tarihi: 05.08.2023 - 16:49 | Güncelleme Tarihi: 05.08.2023 - 16:47
Artvinspor Kadınlar Voleybol takımının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Başkan İrfan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı tanıtım toplantısına ilgi büyük oldu
TÜRKİYE Voleybolda tam bir dünya markası oldu. Önce kadınlarımız, Milletler Ligi'nde Çin'i 3-1 yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Tarihinde ilk kez altın madalya kazanan Filenin Sultanları'ndan 3 isim de turnuvanın Rüya Takımı'na seçildi. Zehra Güneş, Melisa Vargas ve Gizem Örge, voleybolun sevilmesinde başrol oynarken, bir anlamda bu sporu seçenlerin de idolü oldu.

ARTIK voleybol, Türkiye’nin her sokağında, çocukların, gençlerin büyük bir keyif alarak yaptığı sporların başında gelmeye başladı. Kadınlarımızın başarısı ile gururlanırken, bu kez erkeklerimizden de gurur duyacağımız bir haber geldi. A Milli Erkek Voleybol Takımımız, FIVB Challenger Kupası'nın finalinde Katar'ı 3-2 yenerek şampiyon oldu ve Milletler Ligi'ne yükselmeye hak kazandı. Bu tarihi başarılar ise Türkiye’de voleybol sporuna olan ilgiyi tavan yaptırdı.

İŞTE o büyük coşkuya Kuzeyin Kadınları da katıldı. 1984 yılında futbol kulübü olarak spor sahalarındaki yerini alan Artvinspor, büyük bir atılım daha yaparak ‘Kadın Voleybol’ takımını kurdu. İkinci Lig’de yer alacak olan Artvinspor’un bu girişimi yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde de ses getirmeyi başardı. Özellikle sosyal medya üzerinden binlerce voleybolsever, bu cesur girişiminden dolayı Artvinspor yönetimini kutladı.

8 TRANSFERİ DUYURDULAR

ARTVİNSPOR Kadın Voleybol Takımı, yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Öyle ki, geçtiğimiz günlerde 8 önemli voleybolcuyu renklerine katan Artvinspor, şimdiden daha büyük başarılara yelken açacağının sinyallerini veriyor. Kuzeyin Kadınları; hırsı, azmi, kararlılığı ve inancıyla, ‘Yeni Zehra Güneşler, Yeni Ebrarlar, yeni Gizemler, Yeni Edaları, Türkiye voleyboluna sunmak için maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

OYUNCULARIN TANITIMI YAPILDI

TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’de yer alan Artvinspor’da oyuncular medyaya tanıtıldı. Kentteki bir otelde kahvaltı programı düzenleyen Artvinspor yönetimi, burada tanıtımı gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gösterilen tanıtım toplantısına Artvinspor Kadın Voleybol Takımı Başkanı İrfan Yıldırım, kulübün yönetim kurulu üyeleri, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel’in yanı sıra voleybol takımının teknik ekibi ve oyuncuları katıldı.

İŞTE YENİ SULTANLAR

ARTVİNSPOR Kulübü’nden yapılan açıklamada, Gonca Akar, Kübra Gür, Özden Kolivar, Selen Gerez, Hilal Güner, Azra Yeniçeri, Rüya Altınkaya ve Zeynep Özdemir ile birer yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

haber: EROL TAŞKIN
 
Muhabir/Editör:Erol Taşkın