SON DAKİKA



Haber > Spor > Artvinli sporcular Ankara’yı salladı

Artvinli sporcular Ankara’yı salladı

18 Temmuz 2023 Salı - 16:03




U11- U13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda boy gösteren Artvinli sporcular, 1 altın madalya, 2 de bronz madalya elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, hem sporcuları hem antrenörleri kutladı





GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’nın 2023 faaliyet programına yer alan ve Türkiye Güreş Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen U11- U13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda heyecan dün sona erdi. Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı Yenimahalle Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvada 61 ilden 1200 sporcu madalya için ter döktü. Bu zorlu arenada boy gösteren Artvinli sporcular, 1 altın, 2 de bronz madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

GÜREŞ Türkiye Şampiyonası’nda Artvin’i temsilen katılan İsmet Anılyaz 52 kg’da şampiyon olup, altın madalyayı boynuna taktı. 30 kg’da Emre Berat Acıbadem ile Ömer Şalambar ise 3’üncülük kürsüsüne çıktı. Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “Kemalpaşa İlçe Müdürümüz Teoman İlker Turaman'ı, sporcularımızı ve antrenörlerimiz Tuncay Dayanç ve Gökhan Dayanç'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

30 kg (U11)
1.Berat Çelik (Ağrı Eleşkirt SK)
2.Ahmet Arif Çeker (Çorum Gençlik SK)
3.Ömer Salambar (Artvin Hopa)
3.M.Enes Ceylan (Tokat GSK)

30 kg (U13)
1.Vessam Kesem (Sultangazi Belediyesi)
2.Bilal Zurnacı (Düzce Belediyesi)
3.Emre Berat Acıbadem (Hopa GSK)
3.Buğra Eldemir (Sivam SEM)

52 kg (U13)
1.İsmet Anıl Yaz (Hopa GSK)
2.Mehmet Arda Öter (Ankara EGO)
3.Talha Apaydın (Kayseri G.)
3. Emirhan Yüksel (Antalya C.)

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap