SON DAKİKA



Haber > Spor > Asla hayal kurmadım

Asla hayal kurmadım

19 Ağustos 2014 Salı - 11:59




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Hayal kurmayıp hayal vermiyorum. Devamlılığı olan bir takım olgusu yaratmaya çalışıyorum” dedi.





Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, yeni sezon öncesi Yeşil-Mavili takımın son durumu hakkında bilgi verirken gelecek sezon hedeflerinden bahsetti. Özdilek, yeni sezona Erzurum’da yaptıkları çalışmayla başladıklarını belirterek, “Erzurum’un ardından Avusturya’da kamp yaptık. Bu dönemde geçen seneki kadromuzu koruyup kiralık oyuncuların son durumlarını görmek istedik. Hazırlık maçlarında iyi bir duruş sergiledik. Eksiklerimiz var mı? Tabi ki var. Bunları gidermeye çalıştık” dedi. RİZE’DE ÇALIŞMAK ZOR Rize'de nem ve sıcaktan dolayı çalışmanın zor olduğunu belirten Özdilek, “Hava şartları Rize’de zor. Ama buna rağmen durmadan çalışıyoruz. Şu an geldiğimiz durumda oyuncularla ilgili bazı kararlar verdik. 1-2 güne bunları açıklarız. Kadromuzda üç tane genç oyuncumuz var. Bunlar Ozan, Muhammet ve Yunus Emre üçü de çok yetenekli oyuncular. Onların oynamaları çok önemli. Tercihleri konusunda kendilerine yardımcı olacağız. Bu sene onları başka yerde gözlemleyip seneye onları değerlendirebiliriz" dedi. DEVAMLILIĞIMIZ OLACAK Bugüne kadar çalıştığı takımlarda asla hayal kurmadığını ifade eden Özdilek "Hayal kurmayıp hayal vermiyorum. Devamlılığı olan bir takım olgusu yaratmaya çalışıyorum. Hedef olarak şimdiden Avrupa’yı gösterip hayal tacirliği yapmaya gerek yok. Biz ayağımızı yere basarak oynayıp en iyisi için mücadele edeceğiz. Bu yılda bu ligin bir parçası olmak için çalışacağız. Bir diğer hedefimiz geçen yılki yerimizin üstünde olmayı hedefleyeceğiz. Nasıl başladığımız önemli değil. Nasıl bitirdiğimiz önemli" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap