SON DAKİKA



Haber > Spor > Atamayana atarlar...

Atamayana atarlar...

13 Aralık 2015 Pazar - 11:03








Trabzonspor galibiyet için çıktığı Rizespor maçında, maalesef çok kötü bir skorla sahadan ayrıldı. Aslında Trabzonspor oyuna çok iyi başladı. Maçın başından 42. dakikaya kadar Rizespor’u adeta silen bir ekip vardı. Cardozo’nun penaltıyı kaçırmasından sonra Bordo-Mavililer’in iki de penaltısı verilmedi. Bunları hakem es geçti.

Rizespor kalecisi İtandje mükemmel bir oyun çıkardı. 42. dakikada Sercan’ın pasıyla Kweuke, Douglas’ın ağırlığından faydalanıp Rizespor’u öne geçiren golü attı. Trabzonspor çok iyi başladığı maçta ilk yarıyı mağlup bitirdi. Rizespor, akıllı bir kontraatakla Murat Duruer’in golüyle skoru 2-0’a getirdi.

Yine maçın uzatma dakikalarında Alper’in eline çarpan topu hakem es geçti. İkinci yarıya moralsiz başlayan Trabzonspor’da, sonucu değişitirmek adına Sadi hoca oyuna Erkan Zengin’i aldı. Trabzonspor’da maçın başından sonuna kadar Özer ve Yusuf çok kötü bir futbol sergiledi.

Aytaç ve Mehmet Ekici’nin şutlarında Rizespor kalecisi başarılıydı. Daha sonra Sadi hoca iki değişiklik yapmasına rağmen oyuna katkı sağlayamadılar. Golü düşünürken, kalemizde üçüncü golü gördük. Bu dakikadan sonra Trabzonspor oyundan düştü. Rizespor, başta kalecisi olmak üzere Sercan ve Kweuke’nin iyi oyunuyla Trabzonspor’u maalesef 3-0 mağlup etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap