SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca evde yok

Atmaca evde yok

04 Şubat 2015 Çarşamba - 11:22




Süper Lig'de en son Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 mağlup eden Çaykur Rizespor, dış sahada elde ettiği galibiyetlerle ligdeki yarışını sürdürüyor.





Dış sahada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyet ile 13 puan toplayan Karadeniz ekibi, sahasında ise hiç galip gelemeyerek 4 beraberlikle 4 puan kazanabildi. Çaykur Rizespor, deplasmanlarda teknik direktör Mehmet Özdilek döneminde Eskişehirspor'u 2-1, Medicana Sivaspor'u 1-0, Hikmet Karaman yönetiminde ise Akhisar Belediyespor'u 4-0 ve Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti, Beşiktaş'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil-mavililer, Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Galatasaray deplasmanlarından ise puansız döndü. Çaykur Rizespor, ligde geride kalan bölümde ise iç sahada galip gelemeyen tek takım oldu. Karadeniz ekibi, iç sahada 8 maçta 4 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak sahasında en az puan toplayan takım olarak dikkati çekti. Karadeniz ekibi evinde oynayacağı Beşiktaş maçıyla iç sahada ki şanssızlığını kırmayı ve ligde rahat bir nefes almayı hedefliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap