SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca geri sayıma geçti

Atmaca geri sayıma geçti

08 Temmuz 2014 Salı - 11:42




Çaykur Rizespor ilk etap hazırlıkları için gün sayıyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Erzurum’da oyuncularını yakından tanıyacağını söyledi.





Çaykur Rizespor’da gözler Erzurum’da yapılacak ilk etap çalışmalarına çevrildi. Perşembe günü Erzurum’da toplanacak olan Yeşil-Mavili futbolcular ilk etap kamp çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Erzurum kampının eksiksiz tamamlanması gerektiğini söyledi. Özdilek, "Eksik gördüğümüz mevkilerde takviyeler sürüyor. Şu ana kadar bir oyuncu aldık. Görüşmeler devam ediyor" dedi. Erzurum kampında takımı en iyi şekilde tanıyacağını ifade eden Özdilek, "Takımda iyi tanıdığım oyuncular var ancak Erzurum kampında tüm oyuncularımı yakınen tanıyacağım ve onlarla bire bir ilgileneceğim. 15 günlük sürede tüm oyuncularımı tanımış olacağım. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Bu anlamda ilk etap çalışmaları çok önemli" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap