SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca'nın Avcı ısrarı

Atmaca'nın Avcı ısrarı

12 Şubat 2014 Çarşamba - 09:14




Çaykur Rizespor teknik direktör arayışlarını sürdürürken Abdullah Avcı ısrarı devam ediyor. Yeşil-Mavililer Avcı ile anlaşma sağlayamaması durumunda r





Süper Lig'de 15 maçtır kazanamayan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın görevinden ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Yeşil-Mavililer ilk olarak teklif götürdüğü Abdullah Avcı’dan olumsuz yanıt almasına rağmen bu ısrarından vazgeçmiyor. Çaykur Rizespor yöneticilerinin Avcı’yı ikna etmek için siyasileri ve camianın önde gelen isimlerini devreye soktuğu ve temasların devam ettiği ifade edildi. Rizespor’un, Avcı’nın yanı sıra Aykut Kocaman’a da teklif yaptığı öğrenildi. Ancak Kocaman’ın bu teklife olumsuz cevap verdiği bilgisine ulaşıldı. Yeşil-Mavililerin Avcı’yı ikna edememesi durumunda rotasını Tayfur Havutçu'ya çevireceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan İbrahim Üzülmez ile birlikte Nurullah Sağlam, Uğur Tütüneker, Georgi Hagi ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Mustafa Akçay’ın da listede olduğu bildirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap