SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni Aker bunu hak etmemişti...

Avni Aker bunu hak etmemişti...

22 Kasım 2016 Salı - 09:30








Antalya'dan maçta görev yapmak üzere Trabzon'a gelen meslektaşımızla Gazeteciler Cemiyeti'nde sohbet ederken aynen şöyle dedi: -"Trabzonspor'u Avni Aker de yenmek zorundayız. Yoksa bir eksiğimiz kalır." Eksikliğin ne olduğunu sorduğumuzda ise, "Antalyaspor Türk futbolunun 4 büyüklerinden Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu'nda, Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de, Beşiktaş'ı İnönü'de mağlup etti. Sadece Trabzonspor'u Avni Aker'de yenemedi. Avni Aker kapanmadan bunu başarmak zorundayız. Başaramaz isek, eksiğimiz olacak" diye gerekçesini söyleyip, "Eto'o’nun yokluğunda bunu başarmak çok zor" diyerek de başını salladı.

Salladı salmasına da, Süper Lig hesabına Avni Aker'e veda maçına çıkan Trabzonspor, daha maçın 7'nci dakikasında Danilo'ya öyle bir pozisyon verdi ki gol olmadı ama ardından gelen korner atışı Chiko'nun kafasından ağlarla buluşunca, "Antalyaspor galiba zoru başaracak" dedirtmedi değil. Hele hele ilk yarının 33. dakikasında Mehmet, 34'te N'doye, 45 artılarda yine N'doye ile Okay öylesine goller kaçırdılar ki, ikinci yarının başında Antalyaspor'un kazandığı penaltıyı Diego gole çevirebilseydi 4 büyükleri sahalarında yenme unvanı bitime daha 45 dakika kalmasına rağmen garanti olacaktı. Kısacası misafir meslektaşımın temennisi gerçekleşti ve Antalyaspor dört büyükleri sahalarında mağlup edebilme başarısını Avni Aker kapanmadan "4'te 4" yaparak gerçekleştirmiş oldu. Böylesi bir gerçekten Trabzonspor camiasına kalan da, Avni Aker gibi geçmişinde mağlubiyetlerin sadece rakiplerin hanesine yazıldığı bir futbol mabedine üzüncü,acı ve endişe ile veda etmek oldu. Avni Aker bunu hak etmiyordu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap