SON DAKİKA



Haber > Spor > Bakın Yusuf Sarı Kime Sinirlendi?

Bakın Yusuf Sarı Kime Sinirlendi?

17 Ekim 2023 Salı - 14:28




Son zamanlarda milli futbol takımımızın EURO 2024'e katılmasının ardından yaşanan bir olay, sosyal medyanın da gündeminde yer aldı.





Maç sonrası soyunma odasında yaşanan coşku dolu anlar uçakta da devam etti. Ancak dikkatleri çeken detay, milli futbolcu Yusuf Sarı'nın bir anda yaşadığı sinirli tepki oldu.

Milli futbol takımının EURO 2024'e katılma başarısı büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı. Maç sonrası soyunma odasında yaşanan görüntüler, futbolcuların neşesini ve galibiyet coşkusunu yansıtıyordu. Kutlamaların dozunu artıran futbolcular, birbirlerine şakalar yaparak eğlenceli anlar yaşadı. Ancak olaylar uçak yolculuğuna geldiğinde de devam etti.

YUSUF SARI NEDEN SİNİRLENDİ?

Uçak yolculuğunda da kutlamalar sürerken, milli futbolcu Yusuf Sarı'nın yaşadığı bir sinir patlaması dikkat çekti. Detaylar kesin olmamakla birlikte, Yusuf Sarı'ya hafif bir tokat atıldığı görüldü. Ancak bu beklenmedik tepki, Eren Elmalı'ya gelen bir tepki değildi. Kimileri, Sarı'nın sinirli anının, Karadenizli insanlara olan benzerliğiyle espri konusu haline geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap