SON DAKİKA



Haber > Spor > Barış Şimşek sakat olduğu halde hakemlik yapıyor

Barış Şimşek sakat olduğu halde hakemlik yapıyor

26 Aralık 2018 Çarşamba - 12:02




Trabzon bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek geride kalan 17 haftada 30 kez VAR’da (Video Yardımcı Hakem) görev aldı ancak tek bir orta hakemlik yapmadı





İddia o ki, Barış Şimşek’in sakatlığı var ve bu hakemlik yapmasına engel ancak MHK, onu bu şekilde idare etti. Bu durum da diğer hakemlerin tepkisini çekiyor

Hakem Barış Şimşek’le ilgili bir iddia kulisleri hareketlendirdi. Geride kalan 17 hafta sonunda tek bir maçta orta hakemlik yapmayan Barış Şimşek, MHK tarafından 26 kez VAR (Video Yardımcı Hakem), 4 defa da AVAR (Video Yardımcı Hakem Asistanı) olmak üzere toplam 30 kez görevlendirildi. İddia sahiplere göre bunun nedeni Barış Şimşek’in sakat olması.

Yine bu kişilere göre, sezon başında testleri geçemeyen Barış Şimşek’e görev verilmemesi gerekiyordu ancak Cüneyt Çakır devreye girdi ve 42 yaşındaki hakemin VAR’da değerlendirilmesini istedi. Bu talep kabul gördü. Ancak bu durum diğer hakemlerin tepkisini çekti. Birçoğu, “TFF, usülsüz yapıyor. UEFA Barış’ın sakat olduğu öğrenirse kıyamet kopar” diyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap