SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun’da Vali Yardımcıları ile 2 ilçenin kaymakamı değişti

Giresun’da Vali Yardımcıları ile 2 ilçenin kaymakamı değişti

02 Temmuz 2024 Salı - 09:20




Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnameyle Giresun Vali Yardımcıları ile 2 ilçenin kaymakamı değişti.





Kararnameye göre, Giresun Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş, Samsun Vali Yardımcılığı görevine, Davut Sinanoğlu, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı görevlerine atandılar. Görev yerleri değişen vali yardımcılarının yerlerine ise Giresun Valiliği Hukuk Müşaviri Alpaslan Altınışık, Malatya Vali Yardımcısı Hakan Ezgi ve Çankırı Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Giresun Vali Yardımcılığı görevlerine atandılar.
Ayrıca, Giresun’un Espiye ve Keşap ilçelerinin kaymakamları da değişti. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla, Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Ankara Şereflikoçhisar Kaymakamlığı’na, Şırnak Vali Yardımcısı Ahmet Kavanoz, Espiye Kaymakamlığı’na, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Gaziantep Nurdağı Kaymakamlığı’na, Uşak Eşme Kaymakamı Selin Sarı, Keşap Kaymakamlığı’na atandılar.

İHA
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap