SON DAKİKA



Haber > Spor > Başakşehir alarmı

Başakşehir alarmı

16 Aralık 2016 Cuma - 08:33




Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyaspor ile berabere kalan Trabzonspor’da gözler yarınki Başakşehir maçına çevrildi. Ligdeki son iki maçını kazanan Karade





Trabzonspor’da gözler yarınki Medipol Başakşehir maçına çevrildi. Süper Lig’de son iki maçını kazanmasına rağmen önceki akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Torku Konyaspor ile berabere kalan Karadeniz ekibi, bu maçı unutup Başakşehir maçına kilitlendi.

Ligdeki seriyi sürdürüp üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Trabzonspor’da Teknik Patron Ersun Yanal, Başakşehir önünde mutlak galibiyet hedefliyor. Bu sezon ligde henüz yenilgisi bulunmayan Başakşehir’e ilk mağlubiyeti tattırmayı da planlayan Bordo-Mavililer’de Yanal, “En önemli maçlarımızdan biri önümüzde duruyor. Rakibimiz iyi bir hava yakaladı ve ligin lideri konumunda. Biz de üst sıralara doğru çıkışımızı sürdürmeyi arzuluyoruz. Zor maç olacak. Eksiklerimiz var ama biz Trabzonspor’uz, kazanmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

İSTANBUL’A GİTTİLER

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Konyaspor maçının ardından Trabzon’a dönmeyen Bordo-Mavililer, dün öğleden sonra Konya’dan İstanbul’a gitti. Yarınki Başakşehir maçı öncesi burada kampa giren Trabzonspor, söz konusu maçın ardından Trabzon’a dönecek.

YANAL SIKINTILI


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yarınki Başakşehir maçı öncesi oldukça dertli. Geçen hafta oynanan Adanaspor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Durica ve Zeki’nin yanı sıra sakatlığı bulunan Uğur’un da yarınki maçta forma giyemeyeceği belirtildi. Adana maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Bero’nun ise oynayıp oynamayacağı bugün yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak. Kadro sıkıntısı çeken Yanal’ın yarın sahaya nasıl bir 11 çıkaracağı merakla bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap