SON DAKİKA



Haber > Spor > Başakşehir veda etti

Başakşehir veda etti

05 Ağustos 2020 Çarşamba - 21:50




Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Avrupa'daki tek temsilcimiz Medipol Başakşehir, deplasmanda Kopenhag'a 3-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Wind attığı iki golle takımına turu getiren en önemli isim oldu.





UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Medipol Başakşehir, deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaştı. İlk maçı evinde 1-0 kazanan Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir, Parken Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 3-0 kaybetti ve çeyrek finale çıkma şansını kaçırdı.

Kopenhag'da biri penaltıdan olmak üzere iki gole imza atan Wind, takımını tura taşıyan en önemli isim olurken, üçüncü gol Falk'tan geldi. Hücumda ve savunmada oldukça etkisiz bir görüntü çizen Medipol Başakşehir ise ilk ve tek isabetli şutunu 66. dakikada atmayı başardı.

Oldukça sert ve pres ağırlıklı bir oyun anlayışı ile sahada yer alan Kopenhag, temsilcimize top yapma şansı tanımadı. Rakibinin sert futbolu karşısında pas yapmakta zorlanan Medipol Başakşehir, pek fazla net fırsat yakalama şansı bulamadı.

Maçın hemen başında bulduğu golle deplasmandaki 1-0'lık sonucu eşitleyen Kopenhag, ikinci yarıda penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Skor avantajını ele geçiren rakibi karşısında tüm riskleri alan Medipol Başakşehir, Kopenhag'ın katı savunmasını geçmeyi başaramadı.

Hızlı hücumlarla etkili olmaya çalışan Kopenhag, Falk'ın ceza sahası dışından attığı golle iyice rahatladı. Farkı üçe çıkardıktan sonra oyunda tempoyu düşüren ve savunmaya çekilen Kopenhag, temsilcimize gol şansı tanımadı.

UEFA Avrupa Ligi'ne Son 16 Turu'nda veda eden Medipol Başakşehir, çeyrek final fırsatını tepti. Visca, Crivelli ve Demba Ba'nın etkisiz oyunu, Medipol Başakşehir'in gol yollarında istediği fırsatları yakalamasına engel oldu.
 

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap