A+ A-
Yorum
10

Baston koleksiyoncusu

Yayın Tarihi: 11.03.2015 - 07:17 | Güncelleme Tarihi: 11.03.2015 - 13:14
Trabzonspor'un 'büyük baston' lakaplı süper forvetine her maçtan önce baston hediye ediliyor. Bunları koleksiyon yapan Cardozo, tek bir şeyden şikayet

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Oscar Cardozo, kendisine hediye edilen bastonlarla evinde bir koleksiyon oluşturuyor. Bir taraftarın Adana'ya indikleri sırada kendisine hediye ettiği bastonu yanından ayırmayan Paraguaylı futbolcu, kendisine hediye edilen bastonlarla evinde bir koleksiyon kurtarmaya başladı. El Tacuara lakabıyla ilgili olarak, "Aslında bana ülkemde takılan lakapla burada hediye edilen baston farklı şeyler. Ama bu beni yine de çok mutlu ediyor. Verilen hediyeleri gururla saklıyorum. Hepsi benim için çok değerli. Bir de Trabzon'da bugüne kadar yemek hesabı ödeyemedim. Lokantalar benden çok kazanmıyordur ama yine de gönülleri zengin olduğu için para almak istemiyorlar. Bu durum beni şaşırtmıştı" ifadesini kullandı.

Benim işim gol atmak
Cardozo, gol krallığı yarışıyla ilgili olarak ise, "Benim işim gol atmak. Bunu yapınca tabii ki mutlu oluyorum. Deplasmanda gol atamıyor eleştirilerinden haberim vardı. Mersin maçı bir başlangıç olsun. Bundan sonra devamını getirmek istiyorum. Gol atmak tabii ki çok güzel ama kazanmak daha da güzel. Hocamız bizimle yapmamız gerekenler konusunda sıkı bir çalışma yaptı. Mersin İdman Yurdu maçında da bunları sahaya yansıtarak kazanmayı başardık. Galibiyet serisinin devam etmesi için daha özverili çalışmalıyız" dedi.

17 gol attı 3 de asist yaptı
Cardozo resmi maçlarda 17 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Yatabare 5 gol 2 asist, Waris 4 gol 2 asistle bekleneni vermedi. Uzun süre boyunca sakatlıklarla boğuşan Deniz ise bu sezon gol kaydedemedi. Buna karşılık Trabzonspor'da Medjani 5, Sefa 6 golle takıma önemli katkı sağlayan oyuncular oldu.

Etiketler