SON DAKİKA



Haber > Spor > Bayrağımızı Sürmeneli ve Gazoz taşıyacak

Bayrağımızı Sürmeneli ve Gazoz taşıyacak

21 Temmuz 2024 Pazar - 10:18




Paris 2024'ün açılış töreninde Türk bayrağını taşıyacak isimler belli oldu. Bu önemli görevi milli boksör Busenaz Sürmeneli ile milli okçu Mete Gazoz üstlenecek.





Paris 2024 için geri sayım sürerken, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan önemli bir açıklama geldi. efekt Buna göre olimpiyat oyunlarında Türk bayrağını taşıyacak isimler belirlendi. 

Bakan Osman Aşkın Bak sosyal medya hesabından bu önemli görevi üstlenecek isimlerin Busenaz Sürmeneli ve Mete Gazoz olduğunu duyurdu. efekt Busenaz Sürmeneli 2020 Tokyo'da altın madalyaya uzanmıştı.

Milli sporcu, kadınlar 69 kiloda kürsünün en üst basamağına çıkarak, Türk boks tarihe geçmişti efekt Mete Gazoz ise, klasik yay finalinde şampiyonluğa ulaşarak, okçulukta Türkiye'ye olimpiyat tarihindeki ilk madalyasını kazandırmıştı. efekt Paris 2024 açılış töreni ve sporcularımızın tüm müsabakaları TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.




TRTSPOR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap