SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben 3 maçlık görevimi yaptım

Ben 3 maçlık görevimi yaptım

07 Aralık 2015 Pazartesi - 22:35




Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi tekelioğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.





İşte Sadi Tekelioğlu'nun maç sonu açıklamaları: "Çok iyi oynadığımız bir maç değil. Pozisyonları değerlendirdiğimiz bir maç. Eskişehirspor’da net pozisyonlar buldu. Bu kez de biraz daha bize güldü. Geçen hafta cezalı duruma düşen oyuncularımız vardı. Sıkıntılı bir süreçten geldik. Oyuncular beklenti içerisindeler ortada kalma durumu vardı. Böyle bir sıkıntılı maçtı.”

Muhammet Beşir’le ilgili ise Tekelioğlu, “Denizlispor maçı vardı. Yıllar önce Trabzonspor A takımını çalıştırıyordum. Ferdi diye bir oyuncu vardı. İlk maçında iki gol attı sonra kayboldu. Muhammet’i oyuna koyarken dikkat ettim. Denizlispor’a karşı Ferdi’yi 74’te saha sürmüştüm sonra vazgeçtim Muhammet’ dedim otur 75 76’ya koyalım. O günde doğru yaptık bugünde doğru yaptık Kendisini bizi de kurtardı. 2-2’de bitseydi bir daha profesyonel takım çalıştırmayacağıma yemin edebilirdim” dedi.

Tekelioğlu görevde kalıp kalmayacağı konusunda da şu şekilde konuştu: “Kulübün altyapı sorumlusuydum. Görevim verildi kulüp sıkıntıdaydı. 3 maç verdiler yönettim çıktım. Fenerbahçe maçını hediye etmek isterdim. Hacıosmanoğlu’na teşekkür ederim altyapıda onun sayesinde çalıştım. Fener galibiyeti hediye edebilirdim. Olmadı müsabakadan dolayı tüm taraftarlardan özür diliyorum. Bu süreci iki maç galibiyet kapattık. Yönetim kuruluna güven konusunda benim görevim bitmiştir. Ben Trabzonsporluyum önünüz açık düşüncelerinizi beni ilgilendirmek kimle görüşürseniz gelsin baksın bana yakışan odur asla zorlamayla itmeyle kalkmayla insanların kafalarında olmalıyım. Kafada yoksam banada güven yoksa zorlanmanın bir manası yok. Yönetim kuruluna 3 maçlık görevimi yaptığımı düşünüyorum. Trabzonspor en azından 6 puanlık katkımız oldu.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap