SON DAKİKA



Haber > Spor > Berkay Bektaş’ın adresi neresi olacak

Berkay Bektaş’ın adresi neresi olacak

08 Ağustos 2023 Salı - 14:31




24 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu Berkay Bektaş’ın yeni sezon öncesinde hangi takıma transfer olacağı merakla bekleniyor





TRABZON amatörünün son dönemde çıkardığı en yetenekli kanat oyuncularından biri olarak görülen Berkay Bektaş’ın yeni sezonda adresinin neresi olacağı merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Erdogduspor formasıyla iyi bir sezon geçiren ve  takımının play-off’a kalmasında başrol oynayan genç oyuncu 20 maçta 6 gol 8 asistlik katkısı ile dikkatleri üzerine çekmiş ve Samsun ekiplerinden Ladik Belediyespor’a transfer olmuştu.  Ladik Belediyespor formasıyla 5 maça çıkan yetenekli kanat oyuncusu 2 gol 2 asistlik katkısıyla takımına önemli katkıda bulunmuştu. 

BÖLGESEL Amatör Lig ve Amatör Küme ekiplerinden teklif alan 24 yaşındaki Berkay Bektaş Karadeniz’ e yaptığı açıklamada hedefe oynayan bir takımda forma giymek istediğini söyledi Bektaş, “ Her futbolcunun hayali profesyonel olmaktır. Bunun için çok çalışıyorum. Şuanda Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Lig takımlarından teklif var.  Hedefe oynayan bir takım ve inandığım bir proje olursa anlaşacağım. Doğru zamanı bekliyorum. Doğru bir teklif geldiği anda tekrar yeşil sahalara döneceğim” diye konuştu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap