SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ı imha planı

Beşiktaş'ı imha planı

23 Ocak 2014 Perşembe - 09:16




Trabzonspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı zorlu maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Mustafa Akçay, her zamanki gibi önce rakibi k





Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarı öncesi nefesler tutuldu. İkinci yarının ilk haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek moral depolamak istiyor. Zorlu maç öncesi Teknik Direktör Mustafa Akçay Beşiktaş’ı imha planını yaptı. Savunmayı ön planda tutacak olan Akçay, Yusuf, Olcan, Adrian, Colman ile Malouda gibi hızlı ve teknik oyuncularına güveniyor. Beşiktaş kalesine kontrataklarla inmeyi düşünen Akçay’ın, oyuncularına ayrıca uzaktan sert şutlarla Beşiktaş kalesini yoklamalarını söylediği öğrenildi. Öte yandan Akçay zorlu maçta taraftarların itici güçlerini de yanlarında istiyor. Tribünlerin dolu olması halinde futbolcuların maça daha iyi motive olacağını düşünen başarılı teknik adam, taraftarlara destek çağrısında bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap