SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'tan Volkan hamlesi

Beşiktaş'tan Volkan hamlesi

31 Mayıs 2016 Salı - 15:39




Yeni sezonda kalede sorun yaşamak istemeyen Siyah-Beyazlılar, Başakşehir'in başarılı milli file bekçisi Volkan Babacan için girişimlerine başladı.





Beşiktaş, A Milli Takım ve Medipol Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan’ı renklerine bağlamak için kolları sıvadı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Denys Boyko ile kısa süre içinde yollarını ayırmaya hazırlanan Kartal’ın, Volkan’a karşılık Başakşehir’e 2-3 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra Veli Kavlak’ı teklif ettiği öğrenildi. Siyah-Beyazlıların ismi henüz netleşmeyen bir oyuncuyu daha bedelsiz vermeyi kabul ettiği kaydedildi.

Başkan Fikret Orman’ın, Volkan’ın transfer pazarlıklarını bizzat yürüttüğü aktarıldı. Orman ile Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleşen görüşmelerin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor. 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde ortaya koyduğu performansla herkesin alkışını toplayan Volkan Babacan’a, bazı İngiliz ve Alman kulüplerinin de talip oldukları belirlendi. Başakşehir’in, menajerler aracılığıyla gelen teklifler karşısında Volkan’ın bonservis bedelini 9 milyon Euro olarak belirlediği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap