SON DAKİKA



Haber > Spor > Beyin yıkıyor!

Beyin yıkıyor!

23 Eylül 2015 Çarşamba - 08:27




Deneyimli teknik patron, “Ligde bu tür kazalar olabilir. Önemli olan bunu en az hasarla atlatmaktır” diyerek, futbolcularının dikkatini çekti.





Trabzonspor teknik patronu Şota Arveladze futbolcularının Osmanlıspor karşılaşmasına odaklanması için elinden geleni yapıyor. Gürcü teknik adam gerek idmanlarda gerekse antreman sonrasında futbolcularıyla bire bir görüşmelerde bulunurken, Galatasaray maçını unutmaları konusunda gerekli uyarılarda bulunuyor. Derbi maçının günahıyla sevabıyla geride kaldığını dile getiren Gürcü teknik adam, “Ligde bu tür kazalar olabilir. Önemli olan bunu en az hasarla atlatmaktır. Önümüze bakmalıyız” dedi. Osmanlıspor maçını kazanarak, camiaya bayram hediyesi vermek zorunda olduklarını belirten Şota Arveladze, “Osmanlıspor maçını kazanarak, zirve yarışında varlığımızı hissettirmek ve camiamıza bayram hediyesi vermek istiyoruz. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalı” diye konuştu. Şota ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayarak, “Yarışın her anında Trabzonspor mutlaka olacaktır. Taraftarlarımız bize bu konuda sonuna kadar destek olsun” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap