SON DAKİKA



Haber > Spor > Bilal Hancı’nın takımı düştü

Bilal Hancı’nın takımı düştü

19 Nisan 2023 Çarşamba - 09:28




Trabzonlu ünlü Youtuber Bilal Hancı’nın takımı Cankurtaran 46 puan toplayıp, ligi 6. Sırada bitirmesine rağmen küme düştü. Bilal Hancı, küme düşmelerine neden olan sistemi, “Çağ dışı” olarak niteledi.





Trabzonlu ve Trabzonsporlu ünlü Youtuber Bilal Hancı’nın takımı Cankurtaran Bölgesel Amatör Ligde 46 puan toplayıp 6. Sırada yer almasına rağmen yine de küme düştü. 

Bölgesel Amatör Ligde İnegöl Kafkas Gençlik’in 65 puan ile lider bitirdiği ligi, Bilal Hancı’nın takımı 46 puan ile 6. Sırada bitirdi. 
Ancak Bölgesel Amatör Liglerde olan sistem nedeniyle  26 maç sonunda 16 puan toplayabilen Yalovaspor ligde kalırken, Bilal Hancı’nın 6. Sırada bulunan takımı küme düştü. 

Yaşanan bu duruma sitem eden Bilal Hancı, sosyal medya hesabından puan durumunu paylaşarak, “Bir an önce bu çağdışı sistemin değiştirilmesi gerekiyor. 6. Sırada bitirdiğimiz sezon, il kotası gibi saçma bir kurala küme düştük. Aynı grupta 12. Yalovaspor ligde kalıyor. Bunu acil düzeltin, akıl işi değil” ifadelerini kullandı. 

Bilal Hancı’nın bu mesajının altında bir çok kişi Bölgesel Amatör Liglerde uygulanan bu kuralın haksızlığa yol açtığı yönünde görüş bildirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap