SON DAKİKA



Haber > Spor > Bileti kesildi!

Bileti kesildi!

27 Mayıs 2017 Cumartesi - 11:08




Yeni sezon kadro yapılanmasına başlayan Fenerbahçe'de yönetim önemli değişiklikler yapacak. Sarı-lacivertlilerde, Ozan Tufan için de karar verildi...





Bu sezon taraftarına bekleneni veremeyen Sarı-lacivertliler, gelecek sezon takımın başına Aykut Kocaman'ın gelmesine kesin gözüyle bakılırken yönetim ise Kocaman'ın vereceği rapor doğrultusunda takımdaki değişiklikleri bir hayli hızlandıracak.

Kadrosuna Mehmet Ekici'yi katan Fenerbahçe, genç yıldızın yanı sıra orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlarken, mevcut orta saha oyuncularından bazılarını ise gözden çıkardı.

TAKIMDA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sezon boyunca performansı tartışma konusu olan Ozan Tufan ise bu isimlerin başında geliyor. Bursaspor'dan 7 milyon Euro'ya transfer edilen Ozan, yeni sezon için kadroda düşünülmüyor.

Takımdan gitmesine kesin gözüyle bakılan milli futbolcunun, kiralık ya da satılık olmak üzere iki opsiyon da gözden geçirilecek.


ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

Yönetim, Portekizli teknik adam Pereira ve Advocaat'tan, Ozan Tufan'a daha fazla şans vermesini isterken her iki teknik adam da genç oyuncuyu ilk tercih olarak düşünmedi. Görev verildiğinde performansının çoğunlukla tartışma konusu olduğu Ozan, bunun yanı sıra antrenmanlardaki temposu ve sık sık kilo problemi yaşamasıyla da eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap