SON DAKİKA



Haber > Spor > Biraz olsun nefes aldık

Biraz olsun nefes aldık

03 Şubat 2015 Salı - 11:13




Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Gençlerbirliği galibiyeti ile birlikte alt sıralardan biraz olsun uzaklaştıklarını söyledi.





Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen Çaykur Rizespor'da Başkan Metin Kalkavan, haklı bir galibiyet aldıklarını ve bu galibiyetle düşme hattının üstüne çıktıklarını söyledi. Kalkavan, ligin alt sıralarının daha keyifli bir hale geldiğini belirterek, "Gençlerbirliği maçının sonucuna göre ya alt sıralarda bocalayacak ya da nefes alacaktık. Ligde 17. sıraya kadar gerilemek bu takıma yakışmıyordu. Kritik bir maçı kazanarak kendimizi üst basamaklara taşıdık" dedi. Gençlerbirliği'nin çok önemli bir rakip olduğunu ifade eden Başkan Kalkavan, "Özellikle ilk yarıda hatasız top oynadık. Gençlerbirliği maçını hak ederek kazandık, mutluyuz. Sezon sonunda bu galibiyetin önemi çok daha iyi anlaşılacak. Takımda ciddi eksiklerimiz var. Afrika Kupası'nda olan, sakatlıkları bulunan oyuncularımız var. Onların da dönmesiyle gün geçtikçe daha iyi bir Rizespor ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap