SON DAKİKA



Haber > Spor > Bize üvey evlat muamelesi yapıldı!

Bize üvey evlat muamelesi yapıldı!

17 Aralık 2015 Perşembe - 11:44




Trabzonspor’da sezon başında teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Soner Aydoğdu, Fatih Atik, İshak Doğan ve Serdar Gürler yönetim tarafından kad





 Kendilerinden kulüp bulmaları istenen dört oyuncu, uzun bir süre A takımdan ayrı kalmıştı. Fakat seçimden zaferle ayrılıp başkanlık koltuğuna oturduktan sonra iç huzuru sağlamak için kolları sıvayan Muharrem Usta ve teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun girişimleri sonrası 4 futbolcu önceki gün affedilmişti.Yeniden A takıma dönen isimlerden biri olan Soner, kadro dışı kaldığı süreçte büyük sıkıntılar yaşadıklarını ifade ederek, “Ancak artık kötü günler geride kaldı. Başkanımız Muharrem Usta’ya ve Sadi Tekelioğlu hocamıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bundan sonra çok daha fazla çalışacağız. A takıma katkı yapabilmek üzere elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızdan ricamız bize lütfen destek versinler. Bu süreçte bize üvey evlat muamelesi yapıldı. Ama biz yine de hiç yıkılmadık, hep çalıştık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap