SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo Mavi'de Kara dönemi

Bordo Mavi'de Kara dönemi

16 Temmuz 2024 Salı - 15:48




TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig’de Trabzon’u temsil eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’nün altyapısında flaş bir gelişme yaşandı





Bordo-Mavili ekip, altyapılarda Trabzon ve bölge şampiyonlarında tam 53 kupa kazanmış antrenör Hüseyin Kara ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Kulüp binasında yapılan imza töreninde Başkan Selahattin Baba ve Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Özcan da yer aldı.

SON olarak Bordo Mavimspor’da görev alan deneyimli antrenör, altyapılarda kazandığı kupalarla dikkat çekti. Aynı zamanda İbrahim Alemdağ Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni olan Hüseyin Kara, çalıştırdığı takımlarda 23 kez il birinciliği, 7 kez il ikinciliği, 5 kez il üçüncülüğü, 3 kez il dördüncülüğü elde etti. 13 bölge şampiyonu olan Kara, Türkiye Şampiyonası’nda 1’er kez final ve yarı final oynadı.





Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba:

ALTYAPIMIZ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

İMZA töreninde konuşan Kulüp Başkanı Selahattin Baba, Hüseyin Kara’nın başarılarla dolu bir kariyeri olduğunu hatırlatırken, “Hüseyin Kara hocamız, bizim için bir şanstır. Trabzon ve Karadeniz bölgesinde sayısız kupa kazanmış, kendisini ispatlamış, Türkiye Şampiyonası’nda final oynama başarısı göstermiş bir ismin Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’nde çalışacak olması, önemli bir durumdur. Kendisine olan güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki daha önce kazandığı başarılarına Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’müzde de devam edecektir. Kendisine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu




İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap