SON DAKİKA



Haber > Spor > Bosingwa'yı kafaya taktılar

Bosingwa'yı kafaya taktılar

06 Ocak 2014 Pazartesi - 09:18




Trabzonspor’da istediği ortamı bulamayan Portekizli isim yeniden Premier Lig’e dönmek istiyor. Deneyimli kanat oyuncusu için Hull City ve Cardiff kulü





Trabzonspor’da Jose Bosingwa devri kapanabilir. Bordo-Mavililer’in sezon başında Queens Park Rangers'tan bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği yıldız oyuncu yeniden İngiliz kulüplerinin markajına girdi. Trabzonspor’da istediği ortamı bulamayan ve buradan ayrılmayı ciddi manada düşünen deneyimli kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için Hull City ve Cardiff kulüplerinin harekete geçtiği kaydedildi. Yeniden Premier Lig’e dönmek isteyen Bosingwa’nın bu düşüncesini Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetle paylaştığı bildirildi. Hull City ve Cardiff’in teklifi karşısında gitmeyi kafasına koyan Portekizli futbolcunun ilk tercihini Hull’dan yana kullanmak istediği öğrenildi. Bordo-Mavililer’in Antalya kampına katılması beklenen Portekizli oyuncunun, menajerine iki kulüple görüşmesi için talimat verdiği belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap