SON DAKİKA



Haber > Spor > Boyko geldi Tolga parladı

Boyko geldi Tolga parladı

25 Şubat 2016 Perşembe - 15:55




Beşiktaş’ın bir numaralı kalecisi Tolga Zengin’in, Dnipro'dan Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'nun alınmasıyla form tuttuğu istatistiklere yansıdı.





 Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'deki son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 12 gol atan kartalda Tolga, 4 karşılaşmada kalesini gole kapattı. Sadece Başakşehir'e 2 kez geçit verdi. Avrupa Ligi H Grubu'nda, Portekiz'de 3-1 kaybedilen Sporting Lizbon müsabakasındaki hatalarıyla eleştirilen Tolga, ilerleyen süreçte kendini buldu.

İlk devredeki 16 sınavın 4'ünde rakiplerine ‘dur' diyebilen 32 yaşındaki eldiven, Boyko'nun gelişiyle bu oranı yüzde 25'den 75'e çıkardı. Yetenekli file bekçisi, ikinci yarıda forma giydiği 4 mücadelede taraftar tarafından alkış aldı. Önündeki stoperler sürekli değişmesine rağmen Tolga'nın performansındaki istikrarlı yükseliş, teknik heyeti de mutlu etti. Tecrübeli eldiven, Kadıköy'de yapacakları Fenerbahçe derbisinde de ilk 11'de ter dökecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap