SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu nasıl açıklama!

Bu nasıl açıklama!

18 Mart 2016 Cuma - 11:02




Trabzonspor kulübü, Deniz Ateş Bitnel’in U17 Euro 2016'da oynanan Portekiz - İsveç karşılaşmasını yönetmesinin ardından yapılan eleştiriler üzerine bi





Trabzonspor kulübü, Deniz Ateş Bitnel’in U17 Euro 2016'da oynanan Portekiz - İsveç karşılaşmasını yönetmesinin ardından yapılan eleştiriler üzerine bir açıklama yaparak, “Söz konusu maçın hakemi İstanbul’da oynanan Galatasaray – Trabzonspor karşılaşmasından çok daha önce belirlenmiş ve UEFA sitesinde yayınlanmıştır. Avrupa’daki bu tür maç organizasyonlarıyla ilgili atamalar, UEFA’nın yetkisindedir ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun buna müdahale etme hakkı bulunmamaktadır. TFF sadece yurt içindeki hakem görevlendirmeleriyle yetkilidir. Bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. Bu açıklamanın ardından sosyal medyada taraftarlar, “Bu açıklama bir şeyi çözmez. Siz yönetim olarak ‘Deniz Ateş Bitnel düdük asacak’ dedikten sonra bu maçı yönetmemeliydi. Neden TFF nezdinde UEFA’ya bu kararından dönmesi için baskı uygulamadınız” diyerek, tepki gösterdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap