SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu ne hal Onur!

Bu ne hal Onur!

28 Eylül 2015 Pazartesi - 10:54




Trabzonspor Kaptanı Galatasaray’ın ardından Osmanlıspor maçında da yaptığı hatalarla maça damgasını vurdu, taraftarlara yine saç baş yoldurdu.





Bordo-Mavililer’in file bekçisi Onur Kıvrak’a bir haller oldu. Makedonya’da yönetim, sportif direktör ve teknik heyet ile yaşadığı krizin ardından bir türlü toparlanamayan deneyimli eldiven Trabzonspor’da belki de en kötü dönemini yaşıyor. Avni Aker’de oynanan Rabotnicki maçında yaptığı inanılmaz hata ile Bordo-Mavili ekibin Avrupa’dan elenmesine neden olan Onur Kıvrak ligde de hatalarına yenilerini ekledi. Beşiktaş derbisinde kalesinde gördüğü golde topu seyreden Onur Kıvrak yine Galatasaray maçında hatalı çıkışı ile Trabzonspor’un sahadan yenilgiyle ayrılmasına neden olmuştu. Son Osmanlıspor maçında da kalesinde gördüğü 3 goldeki bariz hataları göze çarpan deneyimli kalecinin sinirlerinin iyice bozulduğu, hatta taraftarlarla tartıştığı ileri sürüldü. Her fırsatta ‘Onur’u yedirtmem’ diyen Şota Arveladze’nin gözünde başarılı eldivenin kredisini doldurduğu ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap