SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu sezon şampiyonluğa uçuyoruz

Bu sezon şampiyonluğa uçuyoruz

19 Ağustos 2023 Cumartesi - 15:36




Yıllardır direkten dönen 1461 Trabzon Futbol Kulübü, bu sezon şeytanın bacağını kırmak istiyor. Kadrosunu yıldız oyuncularla güçlendiren Kırmızı-Lacivertliler, tüm planlarını 1’inci Lig için yapıyor





TRABZON futbolunun yetiştirdiği en önemli spor adamlarından biri olan Celil Hekimoğlu’nun 1461 Trabzon’u, bu sezon Trendyol 1’inci Lig hedefine ulaşmak istiyor. Son üç sezonda üç kez play-off oynama başarısı göstermesine rağmen 1. Lig’in kapısından dönen Kırmızı-Lacivertliler, bu sezon işi sıkı tutuyor. Bu doğrultuda takviyelerini yapan Karadeniz ekibi, sürpriz yaşamak istemiyor.

HER fırsatta bu sezonu şampiyon tamamlayacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, kurmaylarıyla beraber mutlu sona ulaşmak için yoğun mesai harcıyor. Geçen sezon takımın başına geçen Trabzonlu teknik adam Ulaş Ulusan’ın raporu doğrultusunda transferler gerçekleştiren 1461 Trabzon, futbol otoriteleri tarafından şampiyonluğun en önemli adaylarından gösteriliyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap