SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu Trabzon kanser eder

Bu Trabzon kanser eder

06 Ocak 2015 Salı - 11:28








Trabzonspor ligin ilk yarısının son maçında ligin dibine demir atmış Balıkesirspor karşısında on dakikada iki gol yiyorsa bu, Trabzonspor'un kalitesinin ne halde olduğunun göstergesidir. Kadronun eksik olması bunun bahanesi olamaz.

Eğer kadro eksikse 'yıldız topçu' olarak alınan Cardozo'nun yedek kulübesinde ne işi var? Trabzonspor hem kalitesiyle hem de marka olarak dirhem dirhem eriyor. Yönetimin bundan sonra hiçbir bahanesi olamaz. Bir an önce şapkayı önüne alıp bu fırtınayı durdurması için genel kurul kararı alması gerekiyor. Ve bu özveriyi göstermesi bütün taraftarları memnun edecektir.

Çünkü takım ruhen kişiliğini kaybetmiş, takım olabilme özelliklerinden çok uzaktadır. Yönetim 'Trabzonspor’un hakkını kimse yiyemez' diyordu; bir maç değil her maç Trabzonspor'un hakkını göstere göstere yiyorlar. Büyük Trabzonspor hakemleri bile yener, bunların arkasına sığınmaması gerekir. Ama ne olursa olsun hakemlerin Trabzonspor’u kıyım kıyım yapmasını söylemekten yorulduk.

Yönetimin bunun hesabını sorması gerekir. Şu ana kadar hakemlerin üzerinde kurulan bir baskı maalesef yok. Bir yılda dört teknik adam değiştikleri için Ersun’u da değiştirmelerinin bundan sonra bir faydası olmaz, gelmesi zaten hataydı. Ersun hoca dün akşam kurduğu kadroyla ne kadar kötü bir hoca olduğunu gösterdi. Ferhat’ın ilk on birde ne işi var? Bir defa Trabzonspor'da yasak koyulan Mustafa, Zeki ve hatta Emre’nin affedilmesi en azından bu sene Trabzonspor’un kümede kalabilme mücadelesi verebilmesi için faydalı olacaktır.

Dün gece, milyon dolarlar verilerek alınan Sefa’nın kaçırdığı toplar insanlara saç baş yoldurdu, yine de bu oyuncu doksan dakika sahada kaldı, bal vermeyen yaban arısı gibiydi. Gerçi takımın geneli kötüydü. Bence genç kaleci yapacağının en iyisini yaptı, bu savunmayla da ancak bu kadar kalecilik yapılır. Kısacası takım baştan aşağı yanlış.


Sene başında yapılan yanlış transferler, oyuncu seçimleri vs. taraftarları gere gere davul gibi yaptı. Kansere doğru gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap