SON DAKİKA



Haber > Spor > Burada maç kazanmak hiç de kolay değil

Burada maç kazanmak hiç de kolay değil

18 Eylül 2015 Cuma - 12:54




Trabzonspor’un Kamerunlu yıldızı Stephane Mbia, kendisini kazanan bir oyuncu olarak gördüğünü söyledi.





Mbia'dan açıklamalar... Lig TV’ye konuşan tecrübeli futbolcu, “Antrenman maçlarında bile kazanmayı hedeflerim. Ona göre oynarım. Bu şekilde de devam edeceğim. Yeni mücadelelere açık bir yapıda olduğumu söyleyebilirim. Trabzonspor da bu anlamda benim beklentilerimi karşılayacak bir kulüp. Sezona iyi başladığımızı düşünüyoruz. İyi şeyler ortaya koyuyoruz. Umut ediyorum ki sezon sonunda beklediğimiz yerde olacağız” diye konuştu. Bordo-mavili kulübe transferi ile ilgili süreci, “Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve sportif direktör Süleyman Hurma belirleyici unsurlardır. Bana projelerdenve yeni bir yapılanma olduğundan bahsettiler. Geçmiş dönemde burada iyi oyuncular vardı. Bu sene de çok güzel bir kadro kuruldu. Buraya gelmeden önce Rigobert Song ile konuşmuştum. Trabzonspor ile ilgili hep iyi şeyler duydum. Benim için her şey çok güzel gidiyor. Buraya ailemle birlikte geldim. Çok da mutluyuz” sözleri ile aktaran Mbia, şöyle devam etti:

"TÜRKİYE LİGİ KOLAY DEĞİL"

“Lig uzun bir maraton. Adım adım bakmamız gerekiyor. İyi başladık. Umarım sonuna kadar böyle gider. Burada önemli faktörler var. Hocamızın futbol anlayışı bunlardan biri. Topu ayağında tutmak ve oynamak isteyen bir hocamız var. Biz de bu konuda kendisi ile hemfikiriz. İspanya’dan geldiğim için daha kolay bir ligde oynadığımı düşünenler olabilir ama işin aslı öyle değil. Çok zor bir ligdeyim. Taktik oynanan bir lig. Çok fazla alan bırakılmıyor. İngiltere’ye, İspanya’ya benzer tarafları var. Türkiye kesinlikle o seviyelerin altında değil. Çok iyi oyuncular var. Burada maç kazanmak hiç de kadar kolay değil. Kayseri’de de bunu gördük. Gerçekten zor kazandık. Ofansa daha fazla katkı vermeliyim. En önemli eksiğim bu.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap