A+ A-
Yorum
10

Büyük Güne 1 Gün Kaldı

Yayın Tarihi: 05.07.2024 - 10:26 | Güncelleme Tarihi: 08.07.2024 - 10:42
Trabzonspor Futbol Okulları’nın, Efsane Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına düzenleyeceği turnuva 9 Temmuzda start alıyor..

Mehmet Ali Yılmaz sevgisini aşılamak, Onursal Başkanı gelecek kuşaklara da en iyi şekilde anlatmak için düzenlenecek olan turnuvaya Trabzonspor çok büyük önem veriyor. Bordo-mavili camianın unutulmaz isimlerinden Necati Özcağlayan’ın koordine ettiği Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları turnuvasında 2012-2013 doğumlu çocuklar mücadele edecek.

2 GRUPTA OYNANACAK

2 Grup halinde oynanacak olan turnuva maçları 9 Temmuz’da başlayacak, 12 Temmuz’da kupa töreni ile son bulacak. A Grubu’nda Buca, Çavuşbaşı, Gümüşhane, Gaziantep, Borçka, Sultanbeyli, Fatsa, Ataşehir, Bayrampaşa ve Kocaeli takımları yer alacak.

AZERBAYCAN VE KIBRIS...

B Grubu’nda ise Kıbrıs, Azerbaycan, Mardin Kızıltepe, Bursa, İzmir, Samandra, Körfez, Göreli, Trabzonspor ve Hopa ekipleri mücadele verecek. Gruplarını lider tamamlayacak olan takımlar finalde karşı karşıya gelecek. Finalde mutlu sona eren takım, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları turnuvasının şampiyonu olacak.

İLK MAÇLAR 09.00'DA

Turnuvada ilk maçlar 09.00'da Gümüşhane Futbol Okulu-Çavuşbaşı Futbol Okulu arasında Faroz Sahası'nda oynanacak. Aynı gün  (9 Temmuz) yine Akyazı Özkan Sümer Akademisi Akyazı Stadı'nda 09.00'da Mardin Kızıltepe-Azerbaycan karşılaşması da yapılacak. Her gün 2 grupta toplam 10 maç oynanacak. Turnuva, 11 Temmuz’daki maçlarla son bulacak.

KUPA TÖRENİ 12 TEMMUZ'DA

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları turnuvasının kupa töreni ise 12 Temmuz Cuma günü, Faroz Sahası’nda yapılacak. Dereceye giren takımlara aynı gün ödülleri verilecek. Turnuvanın ikinci etabı ise 15-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Her iki etapta toplam 34 futbol okulunun yer alacağı turnuvada 525 sporcu mücadele verecek. Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs’tan gelecek takımlar turnuvaya ayrı bir renk katacak.

HABER MERKEZİ

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün